Background Image

Introduser deg selv

En tråd i 'Generell Prat' startet av Maskinen, 4 Mai 2015.

 1. Viking

  Viking Pathfinder Forumleder

  Innlegg:
  362
  Antall likte:
  148
  Poeng:
  43
  RSI Handle:
  Viking
  Du kan vente med Freelanceren. Det er jo ingen hast. Hvis du tjener til den inne i spillet senere så tar det ca. 14 dagers spilling å kjøpe seg en slik, antar jeg.
   
 2. Little Papa

  Little Papa New Member

  Innlegg:
  27
  Antall likte:
  15
  Poeng:
  3
  RSI Handle:
  Little Papa
  Heisan, skulle vel presentert meg her ifbm registreringen men det overså jeg lett, så bedre sent en siden en gang..

  Jeg heter Torgeir, er 45 år, trønder men bosatt i Holmestrand. Bor sammen med to katter og jobber som elektriker, i hovedsak skipselektro.
  Som noen allerede har sett så bygger jeg en simpit http://star-citizen.no/forum/index.php?threads/sim-pit.84/#post-790 , for meg er det viktig å ha følelsen av å sitte bak spakene, det er helt utelukket å fly ved hjelp av et tastatur.
  Ellers er jeg som andre her glad i øl og spekemat ;)
  Håper også å komme i kontakt med andre norske spillere i et community som ikke er så altfor stort, for min del er det ikke noe mening i å være med i en org med flere tusen hardcore spillere.
  Jeg vil nok mest drive PvE aktiviteter, primært exploring.
   
  Viking og Maskinen liker dette.
 3. Maskinen

  Maskinen Astronaut

  Innlegg:
  223
  Antall likte:
  91
  Poeng:
  28
  RSI Handle:
  MaskinenMagnus
  Velkommen! Alltid positivt med nye personer. Vi har vert litt i dvale modus i det siste. Siden utvikling tar litt tid. (som vi alle vet) men vi hadde faktisk en liten spilleøkt her forrige helg. Fikk testet gemini, og det var artig! Uansett, hyggelig du skriver en flott introduksjon post :)
   
 4. NemoSaint

  NemoSaint New Member

  Innlegg:
  2
  Antall likte:
  7
  Poeng:
  3
  RSI Handle:
  NemoSaint
  Navn: Stian
  Alder: 41
  Bosted: Oslo

  Star Citizen :
  Veldig fascinert av både spill og rommet. Ble Citizen i desember 2015, og har spilt ganske mye siden den gang. Vi er en gammel Oslo basert klan/corp på 21 spillere (i Star Citizen) som satser på exploration og mining (i utgangspunktet). Det er i allefall planen så langt. Snittalderen i klanen er vel fort drøye 40 :). Tenkte det var lurt å forsøke skape litt relasjoner med flere norske Star Citizen spillere, så jeg ble ganske glad når jeg fant dette forumet. Til tross for at jeg ser at det er litt lenge siden aktiviteten var høy. Startet med en Aurora MR... og *sukk* endte med litt andre ting. Blant annet en Carrack LTI, Connie Aquila LTI, Vanguard Warden LTI, 315p og Terrapin LTI.

  Om meg :
  Født og oppvokst i Oslo. Driver et IT firma sammen med en venn, der vi er spesialiserte på Oracle løsninger. Har en sønn, som jeg jobber hardt med å gjøre til gamer :) Hobbyene inkluderer spilling, whisky (gjerne i kombinasjon) og reising. Vi er en gammel spillegjeng som spiller på faste dager i uken. Mange av oss har spilt sammen siden '99.
   
 5. Viking

  Viking Pathfinder Forumleder

  Innlegg:
  362
  Antall likte:
  148
  Poeng:
  43
  RSI Handle:
  Viking
  Hei Stian, og velkommen!

  Vi har jo noe felles - Jeg har bodd i Oslo i 10 år, men bor ikke der nå lengre. Dessuten er jeg født i Bærum og bodde der i 8 år så jeg regner at jeg har bodd i stor-Oslo i tilsammen 18 år. :) Jeg drev også eget IT-firma i ca. 10 år.
   
 6. NoMaden

  NoMaden New Member

  Innlegg:
  2
  Antall likte:
  6
  Poeng:
  3
  RSI Handle:
  NoMaden
  Navn: Jon
  Alder: 37
  Bosted: Trondheim

  Hei alle
  Opprinnelig fra fredrikstadtraktene men bor i trøndelagen hvor jeg jobber i et entreprenørfirma med plan og dokumentasjon. Jobber vanlig uke og har som regel tid til gaming et par dager i uken og i helgene. Har samboer så noe hensyn må man ta :)

  Har eid en kopi av SC en stund men ikke satt meg inn i konseptet før nå og jo mer jeg leser jo mer øker stoken. Regner med at exploration og "explotation" kommer til å ta opp mesteparten av tiden min ingame men er med på et raid i ny og ne om interesser må ivaretas. Om noen går med imperieplaner er jeg klar for å tjene imperiet ;)
   
  Viking, Little Papa og Maskinen liker dette.
 7. Maskinen

  Maskinen Astronaut

  Innlegg:
  223
  Antall likte:
  91
  Poeng:
  28
  RSI Handle:
  MaskinenMagnus
  Hei Jon.
  Velkommen :)

  Litt lite aktivitet her den siste tiden. Kanskje det kommer seg når 3.0 kommer live!
   
 8. Kent Havstein

  Kent Havstein New Member

  Innlegg:
  1
  Antall likte:
  2
  Poeng:
  0
  RSI Handle:
  demortigan
  Navn: Kent
  Alder: 43
  Bosted: Tønsberg

  Hva jeg gleder meg til i Star Citizen:
  Sandbox universe, med trading, exploration, bounty hunting! Har backet siden mars 2014, men ikke spilt noe egentlig før nå da 3.0 kom. To joysticks er satt opp, klar for action =)

  Om meg:
  Familiefar i full jobb (Designer i Aker Solutions), så ikke en hardcore gamer, men håper å bruke en del tid i dette spillet som jeg har store forventninger til! Startet min space sim fasinasjon med Privateer 2 for leeenge siden, et fantastisk spill jeg rangerer på topp av alle jeg har spilt! Har også vært gjennom Wing Commander serien, så for meg er Mark Hamill mer "Maverick" enn "Luke", hehe.

  Vi ses der ute folkens =)
   
  Viking og Little Papa liker dette.
 9. Little Papa

  Little Papa New Member

  Innlegg:
  27
  Antall likte:
  15
  Poeng:
  3
  RSI Handle:
  Little Papa
  Hei og velkommen.
  Moro å se flere fra Vestfold, kan kanskje bli en lokal BarCitizen en gang :)
   
  Viking og Kent Havstein liker dette.
 10. Viking

  Viking Pathfinder Forumleder

  Innlegg:
  362
  Antall likte:
  148
  Poeng:
  43
  RSI Handle:
  Viking
  Hei Kent, og velkommen!

  Jeg er oppvokst på Nøtterøy og er der en del fremdeles. Mest om sommeren og i høytider. Ellers bor jeg i Oppland. Det hadde vært hyggelig å få til en lokal Bar Citizen, og jeg kommer hvis jeg kan. Ellers kan vi treffes over pizza og en øl eller tre en gang det passer for deg og Little Papa.
   
  Kent Havstein og Little Papa liker dette.

Del denne siden